<The> Application of Data Envelopment Analysis for Evaluation of Efficiency of Healthcare Delivery for CVD Patients - Kočišová, Kristína
Analýza a porovnanie technickej efektívnosti lekárskej starostlivosti o pacientov s kardiovaskulárnym ochorením vo vybraných krajinách OECD pomocou metódy analýzy obaľovania dát stanovením dvoch modelov. Opis daných modelov a ich vstupov. Výpočet efektívnosti a stanovenie poradia zdravotnej starostlivosti.