Emerging Sectors of the Sharing Economy in the Czech Republic - Kruliš, Kryštof
Opis a analýza troch konkrétnych zdieľaných sektorov českého hospodárstva: P2P lending (hromadné pôžičky a zároveň investovanie u drobných investorov), zdieľanie automobilov a trhy s nehnuteľnosťami. Výhody a hrozby.