Hmotná zodpovednosť zamestnanca - Žáková, Stanislava
Špecifiká zodpovednosti zamestnanca za schodok na zverených hodnotách. Predmet dohody o hmotnej zodpovednosti, definovanie zodpovednosti zamestnanca za škodu vrátane rozsahu a spôsobu náhrady vzniknutej škody. Právna úprava inventarizácie, spoločná hmotná zodpovednosť zamestnancov a zánik dohody.