What’s New? The Banking Package - Kravecová, Dana
Bankový balík a jeho význam. Mikroprudenciálna politika - požiadavky na kapitál a likviditu. Pomer čistého stabilného financovania. Trhové (FRTB Standard) a úverové riziká. Intermediate parent undertaking (IPU). Udržateľné financovanie (ESG). Boj proti praniu špinavých peňazí a financovaniu terorizmu.