How to Support the Effect of Transformational Leadership on Performance in Agricultural Enterprises - Jankelová, Nadežda, 1966-
Štúdia publikovaná v tomto článku obsahuje výsledky skúmania vzťahu medzi transformačným vedením a prirodzenou výkonnosťou v poľnohospodárstve. Výskum sa zameriava na vplyv transformačného vedenia na výkonnosť podniku prostredníctvom samostatnosti v práci a spokojnosti s prácou. Štúdia sa uskutočnila na výskumnej vzorke 757 respondentov zo 49 podnikov.