Zamestnávatelia, inšpekcia práce a zmeny v roku 2020 - Lukajka, Jozef
Povinnosti zamestnávateľov pri dodržiavaní pracovnoprávnych predpisov a vzťahov. Dozor nad dodržiavaním povinností zamestnávateľov. Zmeny v roku 2020 v oblastiach vzniku, zmeny a zániku pracovného pomeru, mzdových podmienok, pracovných podmienok zamestnancov a špeciálnych podmienok žien, mladistvých, domáckych zamestnancov, osôb so zdravotným postihnutím a osôb mladších ako 15 rokov, bezpečnosti a ochrany zdravia a kolektívneho vyjednávania. Inšpektori práce, rozsah, priebeh a sankcie inšpekcie práce. Zmeny v súvislosti s ochorením COVID‑19.