Kontrola e-mailovej komunikácie zamestnancov - Mičudová, Tatiana
Právna úprava monitorovania e-mailovej komunikácie zamestnancov zamestnávateľom a podmienky, za ktorých môže byť monitorovanie vykonávané. Ochrana osobných údajov zamestnanca, právne dôvody spracovania osobných údajov, monitorovanie podľa Zákonníka práce a v súvislosti s legislatívou Európskej únie (GDPR). Vymedzenie elektronickej pošty pre účely monitorovania.