Tímové vzdelávanie - rozvoj znalostí v podniku a podpora pracovnej kooperácie - Matulčíková, Marta, 1964-
Znalosti v podniku a podpora tímového vzdelávania. Tímové učenie a jeho realizačná stránka. Hodnotenie rozsahu tímového vzdelávania v hodinách v jednotlivých podnikoch podľa veľkosti - výsledky empirického výskumu.