Miesto sociálnych sietí v neformálnej vnútropodnikovej komunikácii v ére priemyselnej revolúcie 4.0 a 5.0 - Szarková, Miroslava, 1951-
Priemysel 5.0 ako prostriedok pre prehĺbenie digitalizácie komunikačného prostredia. Zistenia, či a ktoré sociálne siete sú v bankovom sektore pôsobiacom v SR používané na rozvoj a zefektívnenie vnútropodnikovej komunikácie radovými zamestnancami, hlavne jej neformálnej zložky, aké sú ich výhody, nevýhody a riziká - dotazníkový prieskum.