Zákon o ochrane spotrebiteľa zákon č. 250/2007 Z. z. o ochrane spotrebiteľa s komentárom - Trizuliak, Tibor
Komplexný prehľad právnej úpravy ochrany spotrebiteľa ako organickej súčasti spotrebiteľskej politiky na Slovensku a v rámci Európskej únie. Súčasné znenie zákona o ochrane spotrebiteľa, prehľad zmien a charakteristika každej časti zákona. Povinnosti predávajúceho, nekalé obchodné praktiky, kódex správania, orgány dozoru a ďalšie paragrafy zákona s komentármi a poznámkami.