Open Innovation Model in the Knowledge Intensive Business Services in the Slovak Republic - Benešová, Dana, 1958-
Príspevok sa zaoberá vytvorením modelu otvorenej inovácie v prostredí znalostných obchodných služieb v Slovenskej republike. Jeho prvky a ich klasifikácia vychádzajú z výsledkov primárneho prieskumu uskutočneného metódou Delphi.