Cestovné náhrady podnikateľa - Strählová, Jarmila
Právna úprava a vymedzenie cestovných náhrad podnikateľa pre pracovné cesty v tuzemsku a zahraničí. Určenie stravného pri zahraničnej pracovnej ceste. Poistenie liečebných nákladov v zahraničí. Náhrada výdavkov za pohonné látky. Príklady z praxe pre tuzemské a zahraničné pracovné cesty.