Comparison of Trade Openness of the Economies of the Visegrad Countries - Kašťáková, Elena, 1974-
Pozitívny vývoj zahraničného obchodu ako dôležitého aspektu hospodárskeho rastu danej krajiny. Vývoj miery otvorenosti v rámci V4 v rokoch 2014-2018. Vzájomné porovnanie obchodných podmienok a vývoznej výkonnosti V4 a EÚ v tých istých rokoch.