Reklama a odpočítanie DPH - Vašková, Naďa
Reklama ako zdaniteľný obchod pre podnikateľa a platiteľa DPH z legislatívneho hľadiska. Odpočítanie DPH z prijatej reklamnej služby a potreba preukázania splnenia podmienok platiteľa podľa zákona o DPH. Príklad z praxe judikatúry – prenájom reklamnej plochy.