Právna úprava spotrebiteľského rozhodcovského konania - Trizuliak, Tibor
Zákon o spotrebiteľskom rozhodcovskom konaní (SRK). Mimosúdne riešenie sporov pri zachovaní garancie ochrany práv spotrebiteľa. Legislatívna funkcia rozhodcu, rozhodcovský súd, pôsobnosť a poučenie SRK. SRK v občianskom práve Slovenska a Európskej únie. Poplatková povinnosť a trovy konania. Exekučná činnosť a pobyt občanov (cudzinci, občania Slovenska a Európskej únie). Štátna správa a SRK. Mediácia ako ďalší spôsob riešenia sporov. Príklady z praxe judikatúry.