Competitiveness of the V4 Countries in the Context of Modernization and Sustainable Development of Their Economies - Žatko, Matúš, 1991-
Analýza a porovnanie konkurencieschopnosti krajín V4 v kontexte modernizácie a trvalo udržateľného rozvoja na základe ich umiestnenia v indexe globálnej konkurencieschopnosti. Určenie, ktorým krajinám sa dlhodobo darí najlepšie a ktorým najhoršie. Prehľad vývoja skúmaných premenných prostredníctvom grafov.