Unemployment of People With Disabilities in Slovak Republic - Koišová, Eva
Zhodnotenie vývoja nezamestnanosti ľudí so zdravotným postihnutím v Slovenskej republike, jej krajoch a okresoch. Počet nezamestnaných ľudí so zdravotným postihnutím kolíše a v posledných rokoch klesá. V nezamestnanosti osôb so zdravotným postihnutím v regiónoch a okresoch Slovenskej republiky sú značné rozdiely.