Emplyment of Generation Y, Z in the Labor Market in the Conditions of the Industry 4.0 Concept - Mayerová, Kamila
Zamestnanosť generácie Y, Z v podmienkach konceptu Industry 4.0. a zamestnávatelia na trhu práce. Meniace sa požiadavky na zamestnanie generácie Y, Z na trhu práce.