Challenges for Finance Regulator - Vanaga, Rita
Finančné regulátory ako dôležité inštitúcie pre normálny ekonomický rozvoj krajiny. Regulátor financií musí byť riadne financovaný. Možný vývoj financovania regulátora na základe analýzy aktuálnych legislatívnych dokumentov a odborných názorov na možný budúci vývoj financovania regulátora.