Industry 4.0 in Enterprises in Slovakia - Opportunities and Risks - Rakovská, Júlia, 1972-
Problémy a trendy výrobnej logistiky v podmienkach globalizácie. Možnosti rozvoja koncepcie Industry 4.0 na Slovensku. Činnosti a aspekty podnikového prostredia a externého prostredia podnikov na Slovensku, ktoré je potrebné rozvíjať, aby bolo možné zavádzať a uplatňovať princípy Priemyslu 4.0. Digitalizácia procesov ako základný predpoklad fungovania spoločnosti v koncepcii Priemyslu 4.0.