Analýza vplyvu online reputácie v oblasti telekomunikačných služieb - Repiská, Radka, 1996-
Dôležitosť vplyvu novodobých technológií, foriem komunikácie a internetu na riadenie pozitívnej reputácie spoločnosti. Reputácia v online prostredí. Analýza online reputácie 4 subjektov v telekomunikačnom priemysle na Slovensku a ich celková online reputácia s cieľom zvýšiť prosperitu vybraného subjektu v online prostredí.