Methods Used in Personnel Audit in Companies Operating in the Slovak Republic in the Stage of Industrial Revolution 4.0 - Matkovčíková, Natália, 1982-
Identifikácia a klasifikácia metód a prístupov používaných pri personálnom audite v spoločnostiach pôsobiacich v SR v etape priemyselnej revolúcie 4.0 s cieľom získať objektívne informácie o súlade právnych noriem a zavedených štandardov pre personálnu prácu v spoločnosti v dvoch oblastiach: ľudské zdroje a riadenie ľudských zdrojov.