Porovnanie podmienok Peer-To-Peer vo vybraných európskych krajinách - Škriniar, Pavel, 1979-
Komparácia platforiem Peer-To-Peer vo vybraných krajinách - Česko, Estónsko, Litva, Lotyšsko, Poľsko, Rakúsko a Slovensko. Mapovanie trhu, podmienky a legislatíva týkajúca sa tohto odvetvia. Podnikateľské pôžičky, pôžičky na nehnuteľnosti a spotrebiteľské pôžičky. Konkurencia v kolektívnom požičiavaní.