Mitigácia operačných rizík poisťovní - Krátka, Zuzana, 1968-
Mitigácia rizík v rámci ERM. Nástroje mitigácie operačných rizík. Compliance riziko. Riziká súvisiace s informačnými technológiami. Riziká v oblasti ľudských zdrojov. Riziko modelu a riziko dátovej kvality. Riziko poistného podvodu.