Organičeski vyraščennyje emmer i speľtasravnenije profilja fenoľnych kislot - Lacko-Bartošová, Magdaléna
Prieskum rozdielov v obsahu fenolových kyselín rôznych druhov Triticum so zameraním sa na ich voľné a viazané frakcie a ich zmeny spôsobené rôznymi klimatickými podmienkami.