Motivation Empoyees in the Conditions of Establishing E-government in Public Administration - Martošová, Adriana
Poznanie správnej motivácie zamestnancov ako jeden zo základných predpokladov úspešného fungovania organizácie. Zavedenie elektronickej verejnej správy do inštitúcií verejnej správy meniace požiadavky na zamestnancov a ich riadenie, čo si vyžaduje skúmanie foriem motivácie. Názory zamestnancov na stimuly zamestnávateľa a analyzovanie možností motivácie zamestnancov v súvislosti so zavedením elektronickej verejnej správy.