szervezeti jellemzők hatása a munkaerőhiány kialakulását előidéző okokra egy hazai empirikus kutatás tükrében - Poór, József
Výsledky dotazníkového prieskumu, v rámci ktorého sa skúmali: rozsah a dôvody fluktuácie charakteristickej pre maďarský trh práce, ťažkosti s obsadzovaním voľných pracovných miest, typické prostriedky na udržanie sily, stupeň robotizácie a preventívne opatrenia zmierňujúce nedostatok pracovných síl.