<The> Impact of Agriculture and Renewable Energy on Climate Change in Central and East European Countries - Floreaorcid, Nicoleta Mihaela
Príčinné súvislosti medzi emisiami skleníkových plynov, pridanou hodnotou z poľnohospodárstva, spotrebou energie z obnoviteľných zdrojov a ekonomickým rastom na základe panelu zloženého z 11 štátov zo strednej a východnej Európy (CEEC) v období medzi rokom 2000 a 2017. Dva obojsmerné vzťahy medzi poľnohospodárstvom a hospodárskym rastom a dva jednosmerné vzťahy z poľnohospodárstva na emisie skleníkových plynov a obnoviteľnú energiu.