TV, pobočky a API aneb jak se mění komunikace - Dvořák, Petr
Pandémia COVID-19 a jej vplyv na životný štýl. Finančné služby a televízna a internetová reklama. Návštevnosť bankových pobočiek počas pandémie. Funkčné mobilné banky, call centrá a on-line poradcovia. Integrácia služieb tretích strán prostredníctvom API.