Podnikanie v cestovnom ruchu – korona opatrenia a osobitný režim DPH - Böszörményi, Jana
Opatrenia prijaté na podporu turistického priemyslu vládou Slovenskej republiky počas pandemickej krízy a ustanovenia týkajúce sa osobitného režimu zdanenia cestovných kancelárií. Prierez daňových a účtovných špecifík podnikania v cestovnom ruchu v období šírenia pandemického infekčného ochorenia COVID‑19 spôsobeného novým koronavírusom SARS-CoV-2.