Learnability as the Key Skill of the Future - Živčicová, Eva
Schopnosť učiť sa ako kľúčová zručnosť potrebná pre budúcnosť v dôsledku zmien, ktoré priniesla štvrtá priemyselná revolúcia. Učenie sa považované za jednu zo zručností, ktoré musia jednotlivci neustále rozvíjať, aby zostali atraktívni pre trh práce. Rozdiel medzi vedomosťami a schopnosťou ďalej sa učiť. Na rozdiel od vedomostí sa jedná o proces, ktorý má tri úrovne. Kvocient učiteľnosti a jeho atribúty. Desať kľúčových kvalít vzdelávania v rámci Priemyslu 4.0.