<The> Role of Media and Mass Communication Theory in the Global Pandemic - Deuze, Mark
Článok sa venuje študijným odborom týkajúcich sa médií a masovej komunikácie. Vysvetenie úlohy médií v spoločnosti na základe základných teórií. Cieľom štúdie je ukázať, ako možno každú z týchto teórií považovať za „fungujúcu“ v súčasných debatách a obavách z úlohy médií a komunikácie v globálnej pandémii / infodémii koronavírusov.