Vlastní digitální banka jakožto odpověď na bakovní transformaci
Disrupcia v oblasti finančných služieb - vyzývateľské banky (challengers banks). Digitálne banky. Konkurencia medzi tradičnými a vyzývateľskými bankami. Trendy a ciele bánk. Nezávislosť vyzývateľskej banky.