Co je BankID a jak bude fungovat? Pět odpovědí na nejčastější otázky
Bankovné identity BankID a platforma Trask BAAPI. Identifikácia prostredníctvom BankID a zabezpečenie. Zmena legislatívy v Českej republike. Prínos BankID pre spoločnosť a štát.