Princíp nezávislého vzťahu – základná abeceda - Kočiš, Michal
Prvá časť sumarizácie východiskových pravidiel nazerania na princíp nezávislého vzťahu podľa pravidiel a usmernení formulovaných v Smernici OECD. Adaptácia transferového oceňovania do reálií slovenského právneho režimu: určenie obchodných a finančných vzťahov, ekonomické podmienky, obchodné stratégie, zohľadnenie konkrétnej transakcie na účely transferového oceňovania, posudzovanie strát a štátne opatrenia.