Nejprve digitál, potom plast
Digitalizácia v oblasti finančných a bankových služieb. Digitálny onboarding. Platobné karty a riešenie mobile first (virtuálne platobné karty). Mastercard ako digital first produkt. Prehľad českých bánk s ponukou virtuálnych platobných kariet. Budúcnosť bez fyzických platobných kariet.