Zrušenie a likvidácia obchodnej spoločnosti po 1. 10. 2020 - Kolembus, Anton
Komplexné spracovanie témy zrušenia obchodnej spoločnosti podľa aktuálnych pravidiel. Zmena procesu zrušenia spoločnosti od 1. 10. 2020 podľa novely Obchodného zákonníka č. 390/2019 Z. z. Zvýšenie zaangažovanosti spoločníkov do procesu likvidácie a väčšia spravodlivosť po jej vykonaní. Viacstupňový proces zániku obchodnej spoločnosti, zrušenie, likvidácia (s výnimkou prípadov, keď sa podľa zákona likvidácia nevyžaduje) a výmaz z obchodného registra. Prípady likvidácie, v ktorých bol likvidátor zapísaný do obchodného registra do 30. septembra 2020.