Using Price Gaps for Hedging Prices and Making Financial Decisions - Badura, Peter, 1978-
Frekvencia vytvárania medzier v cenách vybraného podkladového aktíva a možnosti ich použitia na zlepšenie finančnej situácie spoločnosti. Cenové rozdiely v oceňovaní majetku. Spoločnosti zaoberajúce sa poľnohospodárskymi výrobkami - komodita sójového oleja obchodovaná na termínovom trhu e-CBOT.