Human Resources Policy in Relation to Cybernetic Security in Slovak Medium and Small Companies - Beláňová, Benita, 1973-
Stav informačnej bezpečnosti v prostredí slovenských stredných a malých spoločností. Identifikácia hrozieb pre informačné systémy, metódy liečby informačnej bezpečnosti a hlavné prekážky pri implementácii bezpečnostnej politiky. Politika ľudských zdrojov spoločností v súvislosti s kybernetickou bezpečnosťou. Personálne zabezpečenie v oblasti IS/IT. Organizácia bezpečnostnej politiky vo vzťahu ku všetkým zamestnancom a k používateľom informačných systémov.