Changes in the Start-Ups Business Models - Procházková, Katarína, 1983-
Výskumná práca sumarizuje výsledky zamerania projektu na obchodné modely a stratégie startupov. Cieľom príspevku je identifikovať základné strategické kroky a rozhodovanie startupov prostredníctvom vybraných ukazovateľov ako prítomnosť na trhu a režimy vstupu. Analyzované boli aj obchodné modely start-upov, súčasťou výstupu je mapovanie posunov obchodného modelu Canvas začínajúcich firiem.