<The> Impact of Digitization and Automation of Production on the Role of the Workforce in Companies in Slovakia - Rakovská, Júlia, 1972-
Cieľom tohto článku je zhodnotiť súčasný pohľad domácich a zahraničných autorov na problémy a trendy výrobnej logistiky v podmienkach globalizácie a preskúmať možnosti rozvoja koncepcie Industry 4.0 na Slovensku. Pohľad na digitalizáciu procesov, ktoré sú jedným z základných predpokladov fungovania spoločnosti v koncepcii Priemyslu 4.0.