How a Pricing Decisions are Decided and Executed - Remeňová, Katarína, 1982-
Účelom výskumnej štúdie je identifikovať všetky etapy rozhodovacieho procesu v oblasti cenového manažmentu v slovenských podnikoch a merať ich vzájomné prepojenie a závislosť od prvkov organizačných parametrov. Na základe výsledkov popisných štatistík rozhodovacieho procesu v cenovom manažmente môžeme konštatovať, že spoločnosti prechádzajú v priemere štyrmi krokmi v rozhodovacom procese.