Hospital Information Systems in the Slovak Republic - Romanová, Anita, 1973-
Cieľom tohto príspevku je analýza nemocničných informačných systémov v nemocniciach na území Slovenskej republiky. Identifikácia modulov, z ktorých pozostávajú, definovanie prepojení týchto systémov s ostatnými informačnými systémami, a to nielen v rámci danej organizácie, ale aj z vonkajšieho prostredia.