Human Capital Costs in the Context of Coronavirus Crisis - Šagátová, Slavka, 1975-
Článok mapuje vplyv mzdových nákladov na jednotlivé odvetvia slovenskej ekonomiky. Na základe údajov o objeme vyplatených miezd a odhadov scenárov možného vývoja koronavírusovej krízy identifikuje najzraniteľnejšie odvetvia z hľadiska neproduktívnych nákladov práce.