<The> Effect of Formalization in the Enterprise - Skorková, Zuzana, 1979-
Príspevok sa venuje formalizácii a jej vplyvu na iniciatívu zamestnancov pri uskutočňovaní zmien v organizácii. Na vzorke 190 spoločností sa potvrdilo, že s rastúcou formalizáciou iniciatíva zamestnancov na zmenu klesá.