Controlling in Manufacturing Enterprises Operating in the Territory of the Slovak Republic - Sochanič, Vladislav
Hlavným cieľom príspevku je zistiť dôležitosť kontroly vnímanej zamestnancami a manažérmi. Skúmanie vnímania zavedených zmiem v kontrole vo výrobných podnikoch v Slovenskej republike.