Place and Role of Personnel Audit in Slovak Companies in the Industrial Revolution Stage 4.0 and 5.0 - Szarková, Miroslava, 1951-
Potreba efektívneho využitia intelektuálneho a fyzického potenciálu ľudských zdrojov sa zvýšila najmä vo fáze štvrtej priemyselnej revolúcie 4.0 a nástupu piatej priemyselnej revolúcie 5.0. V týchto vývojových fázach nadobúdajú veľký význam sofistikované informácie o ľudských zdrojoch, ich riadení a vedení, ako aj o možných rezervách v personálnych procesoch. Na základe výsledkov primárneho a sekundárneho výskumu je cieľom príspevku podať prehľad o využití personálneho auditu v spoločnostiach pôsobiacich v Slovenskej republike.