Environmental Indicators - Vavrová, Katarína, 1960-
Cieľom príspevku je predstaviť najdôležitejšie informácie o environmentálnych ukazovateľoch v Európskej únii. Environmentálne dane sa merajú pomocou ukazovateľov, správ a súborov ukazovateľov. Hodnotenie je založené na metodike Organizácie pre hospodársku spoluprácu a rozvoj (OECD) a Európskej environmentálnej agentúry.