Pojištění dlouhodobé péče na poli České asociace pojišťoven - Sobková, Martina
Česká asociace pojišťoven (ČAP) a problematika pojistenia dlhodobej starostlivosti. Skupinový a individuálny model ČAP. Koncepčné riešenie produktu dlhdobej starostlivosti ČAP.