<The> Effect of Species and Cultivation Year on Phenolic Acids Content in Ancient Wheat - Baranski, Marcin
Analýza obsahu polyfenolov v starodávnych druhoch obilnín kultivovaných v trojročnom kontrolovanom experimente na pozemku pod organickým manažmentom.